DAM adapteris - Grudulis, Oļģerts (Latvijas Universitāte, 2022)
Darba “DAM adapteris” ietvaros tika izstrādāts risinājums, kas nodrošina ārējo sistēmu sadarbību ar veco Rīgas domes lietvedības sistēmu un jauno dokumentu apstrādes moduļa sistēmu. Adapteris ļauj iegūt vajadzīgo informāciju, kas saistīta ar reģistrētiem dokumentiem, kā arī dod iespējas veidot jaunus dokumentus. Izstrādātā programmatūra palīdz veicināt pāreju no vienas lietvedības sistēmas uz citu vienkāršāku.

In the “DAM adapter” projects boundaries is the development of a solution, that ensures the interaction of external systems with the old Riga City Council document management system and the new document management system. The adapter allows you to obtain the necessary information related to registered documents, as well as enables you to create new documents. The developed software helps to facilitate the process of transition from one document management system to another.
DAM adapter
Keywords: Datorzinātne; dokumenti; dokumentu vadības sistēma; DVS; Oracle PL/SQL