Informācijas sistēma projektu pārvaldībai - Ivanovs, Pavels (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darbs “Informācijas sistēma projektu pārvaldei” apraksta tīmekļa informācijas sistēmu, kas ir izstrādāta priekš personālu un komandu projektu pārvaldes. Sistēmā reģistrētiem lietotājiem ir iespēja veidot un pārvaldīt projektus un uzdevumus. Lietotājam ir iespēja apskatīt uzdevumus, pie kuriem viņš ir norādīts kā izpildītājs. Lietotājiem ir iespēja apmainīties ar komentāriem zem katra uzdevuma. Atkarība no lietotāja statusa, ir pieejamas dažādas funkcijas līdz pat iespējai izslēgt lietotāju kontus no sistēmas. Sistēma ir izstrādāta, izmantojot uz PHP valodas veidotu Laravel ietvaru.

The qualification thesis describes an information system which is built for managing personal and team projects. Registered system users can create and manage projects and tasks. A user is able to review the task which are assigned to them. Users can exchange with commentaries below each task. Based on the role assigned to a user, they can run different functions, e.g., deactivating users in a system. The system is developed using the PHP based Laravel framework.
Project Management Information System
Keywords: Datorzinātne; informācijas sistēma; projektu pārvalde; Laravel; PHP