Datortehnikas internetveikala izstrāde, izmantojot PHP programmēšanas valodu - Plotņikova, Marija (Latvijas Universitāte, 2014)
Kvalifikācijas darbā tika izstrādāts datortehnikas interneta veikals. Tā ir tīmekļa vietne, kas ļauj veikala klientiem tiešsaistē nopirkt preces, bet veikala administratoriem ērti uzturēt informāciju par tiem. Lai pasūtītu preces no interneta veikala, nav nepieciešama reģistrācija. Tās mērķis ir atvieglot preces pasūtīšanas procedūru un ļaut lietotājam apskatīt savu pasūtījumu vēsturi. Darbā izmantotas tādas tehnoloģijas kā CodeIgniter (PHP palīgfunkciju bibliotēka uz MVC bāzes), jQuery, MySQL, HTML un CSS. Izstrādes procesam tika izmantots ūdenskrituma modelis.

In this qualification work is developed an online shop. It is a website that allows customers to shop online, but to the store administrators to easily keep information about them. No registration required to order items from the online shop. It’s purpose is to facilitate the ordering procedure and to allow users to view their order history. In the work are used such technologies as CodeIgniter (PHP framework based on MVC), jQuery, MySQL, HTML and CSS. This project is created using the waterfall model.
Online computer shop development using PHP programming language
Keywords: Datorzinātne