Mārketinga komunikācijas kompleksa pielietojums: SIA "Astarte - Nafta" gadījums - Labute, Vita (Latvijas Universitāte, 2014)
Izstrādātā bakalaura darba tēma ir "Mārketinga komunikācijas kompleksa pielietojums: SIA "Astarte - Nafta" gadījums". Teorijas daļā tiek raksturoti mārketinga teorētiskie aspekti, mārketinga komunikācijas instrumenti un to iezīmes, un interaktīvā integrētā mārketinga komunikācija. Bakalaura darba ietvaros ir izstrādāta daļēji strukturēta mutvārdu intervija, lai iegūtu informāciju par uzņēmumā pielietotajiem mārketinga komunikācijas instrumentiem; anketēšana ir izmantota, lai noskaidrotu uzņēmuma klientu viedokli. Pētījuma mērķi ir izanalizēt, SIA "Astarte - Nafta" mārketinga komunikācijas praksi, kā arī noskaidrot uzņēmuma klientu viedokli par to. Pētījuma rezultātā tiks iegūti secinājumi par SIA "Astarte - Nafta" mārketinga komunikācijas lomu uzņēmuma attīstībā. Atslēgas vārdi: mārketings, mārketinga komunikācija, reklāma, sabiedriskās attiecības, produktu realizācija, "Astarte - Nafta"

The theme of this Bachelor’s paper is "The use of marketing communication mix: "Astarte - Nafta" Ltd. case". The theoretical part describes the theoretical aspects of marketing, marketing communication tools and their features, as well as interactive integrated marketing communication. Semi-structured oral interview has been developed in the framework of this Bachelor’s paper to obtain information on the company's marketing communication tools; questionnaires are used to determine the point of view of company's customers. Objectives of the study are to analyse "Astarte - Nafta" Ltd. marketing communication practices as well as to find out the company's customer opinion about them. The study will result in findings on the role of "Astarte - Nafta" Ltd. marketing communication in company’s development. Keywords: marketing, marketing communication, advertising, public relations, sales promotion, "Astarte - Nafta"
The use of marketing communication mix: "Astarte - Nafta" Ltd. case
Keywords: Komunikācijas zinātne