Informatīvā paneļa "InfoDesk" lietotnes paplašinājumu un paplašinājuma pārvaldnieka izstrāde - Lācis, Tomass (Latvijas Universitāte, 2015)
Darbā tika izstrādāts paplašinājumu pārvaldnieks lietojumprogrammatūrai InfoDesk un paplašinājumi DocReader un Confluence Wiki, kas ir bāzēti uz mobilās operētājsistēmas Android. Paplašinājumu ietvars izstrādāts, lai atļautu izveidot atsevišķas lietotnes, kas savienojas ar galveno lietojumprogrammatūru, izmantojot operētājsistēmas iebūvēto signālu starp-lietotņu sazināšanās interfeisu Intent. Paplašinājums DocReader atļauj izveidot skata objektu galvenajai lietojumprogrammatūrai, kas nolasa saturu pieejamiem HTML failiem uz Android ierīces, bet paplašinājums Confluence Wiki atļauj pieslēgties un parādīt HTML saturu no tīmekļa lapām, kuras izmanto Atlassian Confluence tīmekļu tehnoloģiju.

Extension framework and its applications for main application of InfoDesk on mobile operating system of Android. The framework allows for development of independent extension applications what communicate with the main application through the operating system’s in-built cross-application signal communication mechanism Intent. DocReader extension application allows for widget creation in the main application, which allows displaying device-local HTML files, while Confluence Wiki extension application’s widget allows to display webpages hosted by Atlassian Confluence technologies.
Plugin and plugin manager development for informative panel application "InfoDesk"
Keywords: Datorzinātne; Android; Java; InfoDesk; paplašinājumi; paplašinājumu satvars