E-komercija un tās attīstība Latvijā - Tukišs, Einārs (Latvijas Universitāte, 2010)
Bakalaura darba tēma ir „E-komercija un tās attīstība Latvijā”. Bakalaura darba mērķis, pētot e-komercijas attīstību Latvijā, sniegt priekšlikumus efektīvākai e-komercijas attīstībai nākotnē Latvijā. Darbs sastāv no trim nodaļām. Pirmajā nodaļā autors analizē e-komercijas būtību, izmantojot teorētiskos materiālus. Otrajā nodaļā autors veic pētījumu par e-komercijas attīstību Latvijā, izmantojot statistikas datus. Analizē autora veidotās apjaujas iegūtos rezultātus. Trešajā nodaļā autors apskata un analizē valsts izstrādāto politiku e-komercijas jomā. Bakalaura darba noslēguma daļā autors sniedz secinājumus par darbā izstrādātajiem pētijumiem un izvirza priekšlikumus efektīvākai e-komercijas vides attīstīstīšanai Latvijā. Bakalaura darbs sastāv no 60 lpp., 25 attēliem un 18 tabulām.

Bachelor working theme is „E-commerce and it’s advance in Latvia”. Bachelor's goal is studying Latvian e-commerce development of proposals for more efficient e-commerce future development of Latvia. Work consists of three chapters. In the first chapter the author analyzes the nature of e-commerce, using the theoretical material. The second chapter, the author carried out a study on e-commerce development Latvian, using statistical data. Analyze the author-made questionnaire results. The third chapter the author examines and analyzes the public policies developed e-commerce. Bachelor's working the final paragraph the author draws conclusions about the work developed by research and put forward proposals for more efficient e-commerce environment processing in Latvia. Bachelor consists of 60 pages, 25 pictures and 18 tables.
E-commerce and it's advance in Latvia
Keywords: Vadībzinātne