Kreditēšanas pakalpojumu analīze Latvijā - Juhņeviča, Valentīna (Latvijas Universitāte, 2007)
Maģistra darba nosaukums ir “Kreditēšanas pakalpojumu analīze Latvijā”. Darbs uzrakstīts latviešu valodā. Darbs ir izstrādāts 87 lappušu apjomā, tai skaitā 14 attēli, 14 tabulas, formulas un grafiki. Darba izstrādāšanai izmantoti izdevumi un publicētie materiāli. Darba mērķis ir analizēt Latvijas lielāko komercbanku kreditēšanas produktus un pakalpojumus privātpersonām un uzņēmumiem, veikt to salīdzinošo analīzi un atklāt pozitīvas un negatīvas tendences un riskus, kas saistās ar kreditēšanas procesu un izstrādāt priekšlikumus, lai novērstu vai samazinātu negatīvo efektu, kurš rodas nepareizas kreditēšanas procesā. Autore izanalizēja kreditēšanas pakalpojumus, kurus piedāvā SEB Unibanka, Hansabanka un Parex banka, veica to salīdzinošo analīzi, atklāja trūkumus, kas rodas kreditēšanas procesā un izstrādāja priekšlikumus to novēršanai.

The title of Master’s thesis is “Analysis of crediting products in Latvia”. The work is written in Latvian language. The thesis has been developed on 88 pages, including 14 charts and 14 tables. For analysis author used book issues and published materials. The main purpose of thesis is to make analysis of crediting products and services for private customers and enterprises provided by biggest Latvian commercial banks, to make comparative analysis of these services, discover positive and negative trends and risks related to the crediting process and develop suggestions for further development and elimination of existing imperfections. The author has analysed crediting product provided by SEB Unibanka, Hansabanka and Parex banka, made its comparative analysis, discovered lacks in crediting process and proposed ways for problem’s solution.
Analysis of crediting products in Latvia
Keywords: Ekonomika