Projekts SIA "Uguns Māja" dibināšana - Neļķe, Inese (Latvijas Universitāte, 2014)
Projekta ideja ir izveidot uzņēmumu, kas nodarbotos ar mākslas, modes un mūzikas pakalpojumu tirdzniecības starpniecības pakalpojumiem, atbalstītu jaunos un talantīgos māksliniekus un palīdzētu popularizēt viņu vārdu un darbus, vienlaicīgi informējot sabiedrību par Latvijas mākslas, modes un mūzikas aktualitātēm un iespējām investēt līdzekļus mākslas priekšmetos. Projektā izveidotais uzņēmums atšķirsies ar inovatīviem risinājumiem mākslas, modes un mūzikas pakalpojumu tirdzniecībā un papildus servisa nodrošināšanu mākslas priekšmetu pārvadāšanai. Uzņēmuma mājas lapā būs ērti pieejama un viegli aplūkojama informācija par māksliniekiem, viņu dzīves stāsts, īss portreta ieskicējums un īpašais, kas palīdzēs ikvienam lasītājam vairāk iepazīt pašu mākslinieku un citādāk skatīties un novērtēt viņa darbus. Būs iespējams rezervēt mākslas, modes vai mūzikas priekšmetus vai pakalpojumus, kā arī tos iegādāties, sazinoties ar uzņēmuma darbiniekiem.

The idea of project is to create enterprise that will provide art, fashion and music sales intermediation services, assist new and talented artists and help them to popularize their name and works. At the same time it will inform Latvian society about art, fashion and music industry activities and possibilities to invest in the works of art. The company that will be set up by project will be different with innovative solutions in the art, fashion and music services sale and with provision an additional services for art works transportation. At the company’s website there will be easily accessible and seen information about artists, their life stories, brief portrait sketches and something special that will help to every reader to get to know better the artist and to look different and appraise the artist’s works. At the website it will be possible to reserve art, fashion and music works and services, obtain them contacting the employees of the company.
The Project Establishment of an "Uguns Māja" Ltd.
Keywords: Finanses un kredīts