Sociālā portāla eXs.lv lietotne Android operētājsistēmai - Peļņa, Edgars (Latvijas Universitāte, 2014)
Kvalifikācijas darba mērķis ir sociālā portāla exs.lv lietotnes izstrāde Android operētājsistēmai. Pēdējos gados lapai aizvien vairāk lietotāju slēdzas klāt tieši no mobilajām ierīcēm, tāpat daudzi lietotāji ir izteikuši vēlmi redzēt lapas lietotni, kas būtu paredzēta Android operētājsistēmai. Ņemot vērā Android ierīču popularitāti to vidū, šī ir iespēja izstrādāt produktu, kas tiktu aktīvi izmantots.

The goal of the Qualification work is to develop an Android application for exs.lv social portal. In the last years, more and more users have started connecting to the portal from mobile devices, and many have expressed a wish for an application for exs.lv that was aimed at Android operating system. Taking into account how popular Android devices are in the midst of them, this is an opportunity to develop a product that many would use.
eXs.lv application for Android operating system
Keywords: Datorzinātne