Informācijas tehnoloģiju izmantošana zooloģijas apguvē pamatskolā - Oliņš, Uģis (Latvijas Universitāte, 2007)
Diplomdarbā “Informācijas tehnoloģiju izmantošana zooloģijas apguvē” analizētas mācību metodes un to izmantošana. Darbā apskatīts, kā mācību metodes, ko tradicionāli izmanto zooloģijas apguves procesā, mainās, ja mācību procesā tiek pielietotas informācijas tehnoloģijas. Darbā tiek analizēts, kā informācijas tehnoloģiju piedāvātās iespējas izmantot zooloģijas apguvē. Pielikumā izstrādāti stundu projekti, kuri bioloģijas skolotājiem dos ierosmi, kā zooloģijas mācību stundās izmantot informācijas tehnoloģijas.

Thesis titled “Using Information Technologies in Teaching Zoology in Elementary School” provides analysis of instructional methods and their use. The author examines how instructional methods traditionally used in teaching zoology are changed with the use of information technologies. The author presents opportunities afforded by information technologies for teaching and learning zoology. Appendices contain lesson plans that show biology teachers how to use information technologies in teaching zoology.
Using information technologies in teaching zoology in elementary schoo
Keywords: Datorzinātne