Ohtrais sohlis us laimi jeb laika-kaweklis wezzeem un jauneem, ihpaschi skohlas-behrneem, zelts no Awischu apgahdatajeem [Otrais solis uz laimi...] - Pantenius, Wilhelm; Pantēniuss, Vilhelms (Steffenhagens un dēls, 1840)
Stāstiņu izlase no "Latviešu Avīzēm" (1835-1838). Bibliogrāfiskās ziņas: Seniespiedumi latviešu valodā, 1525-1855 : kopkatalogs. Rīga : Latvijas Nacionālā bibliotēka, 1999, Nr. 1608. Pieejams arī tiešsaistē: seniespiedumi_latviesu_valoda_1525_1855.pdf
Otrais solis uz laimi jeb laika kavēklis veciem un jauniem, īpaši skolas bērniem, celts no avīžu apgādātājiem
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Aesthetic subjects::Literature; Stāsti, latviešu; Vēsture un kritika; Kristīgā proza, latviešu