Mājaslapa – uzņēmuma preču katalogs - Kukaine, Dana (Latvijas Universitāte, 2013)
„Mājaslapa - uzņēmuma preču katalogs” ir satura vadības sistēma, kas ļauj īpašniekam izveidot savu preču katalogu internetā, dodot iespēju popularizēt īpašnieka preces un pakalpojumus citiem. Sistēma veidota pēc konkrēta pasūtītāja vēlmēm, bet ar iespēju to izmantot arī citu līdzīgu projektu vajadzībām. Sistēma izstrādāta pēc spējās (agile) izstrādes metodes. Atslēgvārdi: satura vadības sistēma, katalogs, FuelPHP, spējā pieeja.

„Website – company’s product catalogue” is a content management system that allows the owner to make a product catalogue website, giving a chance to popularize the owner’s products and services to others. The system was made according to the needs of a specific client but it can easily be used for other similar projects. The system was developed using the agile development method. Keywords: content management system, catalogue, FulePHP, agile method.
Website – company’s product catalogue
Keywords: Datorzinātne