Arodbiedrības lietvedība - Rudzāte, Inese (Latvijas Universitāte, 2007)
Arodbiedrība ir aktīva sabiedriska nevalstiskā organizācija, kurā notiek neskaitāmu dažādu dokumentu aprite. Lai padarītu šo dokumentu lietvedību pārskatāmāku, ērtāku un organizētāku tika izveidota programmatūra „Arodbiedrības Lietvedība”. Programmatūra paredzēta konkrētai mērķauditorijai, proti, arodorganizācijas darbiniekiem un biedriem, un tā nodrošina ērtu dokumentu administrēšanu, uzskaiti un apskati, izmantojot Lotus Notes piedāvātās iespējas.

The labour union is an active civic non-governmental organization and there is circulation of uncountable various docoments in it. To make this record keeping of documents clearer software „Documentation of Labour Union” was developed. The software is provided for a specific target audience, namely, employees and members of the labour organization and it ensures convenient managing, registration and viewing of documents by using the options offered by Lotus Notes.
Documentation of Labour Union
Keywords: Datorzinātne