Darba aizsardzības sistēmas raksturojums Viļakas novada domē un preventīvo pasākumu plāna izstāde darba aizsardzībā - Cvetkovs, Leonids (Latvijas Universitāte, 2017)
Darba aizsardzības sistēmas raksturojums Viļakas novada domē un preventīvo pasākumu plāna izstrāde darba aizsardzība. Kvalifikācijas darbs uz 45lpp., 5 tab., 13 att., 32 lit.avotus, 3 pielikumus. Pētījums sastāv no trim daļām: 1.Apkopota un analizēta literatūra un citi avoti par darba aizsardzības sistēmu un tas izveidošanu. 2.Aprakstītas pētījuma metodes: anketa un dokumentācijas audits. 3.Iegūto datu apkopojums un rezultātu analīze, kā arī pilnveidošanas iespējas un pasākuma plāna izstrādes iespējas. Atslēgas vārdi: darba vide, iekšēja uzraudzība, pašvaldība, pasākumu plāns.

Characteristics of the labor protection system in the Vilka County Council and the development of preventive action plan for labor protection. Qualification paper for 45 pp., 5 pp., 13 p., 32 pp., 3 pp. The study consists of three parts: 1. Collected and analyzed literature and other sources about the labor protection system and its creation. 2. Description of the research methods: questionnaire and documentation audit. 3. Summary of the collected data and analysis of the results, as well as possibilities for improvement and opportunities for the development of the event plan. Keywords: working environment, internal monitoring, municipality, plan of measures
Characterization of the labour protection system in Viļakas municipality council and development of the plan of the preventive activites in labour protection.
Keywords: Darba aizsardzība (Alūksnes filiāle) [RPIVA]; Darbs; Aizsardzība; Vide; Plāns; Uzraudzība