Nakts krēma iepakojums - Ussleber, Emil (My University, 1923)
Latvijas Universitātes (LU) aptiekas gatavotā kosmētikas līdzekļa nakts krēma iepakojums. LU aptieka tika atvērta 1923. gadā Elizabetes ielā 63, Rīgā, kā normālaptieka un prakses vieta Ķīmijas fakultātes Farmācijas nodaļas studentiem. Tā pastāvēja līdz 1944. gadam. Nakts krēma iepakojums glabājas LU Muzeja LU vēstures kolekcijās. Iepakojuma izmēri - 11 x 3 x 2cm. Fotogrāfiju izmēri - 3122 x 1993px (vertikāli) un 3999 x 2075px (horizontāli).

The packaging of a cosmetic product, night cream, made by the University of Latvia (UL) pharmacy. The UL pharmacy was opened in 1923 at Elizabetes Street 63, Riga, as an internship place for students of the Pharmacy Department of the Faculty of Chemistry. It existed until 1944. The packaging of the night cream is stored in the UL Museum's UL History collections. Packaging dimensions - 11 x 3 x 2cm. Photograph dimensions - 3122 x 1993px (vertical) and 3999 x 2075px (horizontal).
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History of medicine; Research Subject Categories::MEDICINE::Physiology and pharmacology::Pharmacological research::Pharmacology; LU aptieka; UL pharmacy; Ķīmijas fakultāte; Farmācija; Pharmacy; LU Muzejs; LU vēsture