Nepāru – nepāru kodola 188Re struktūras interpretācija rotatora plus divu kvazidaļiņu modeļa ietvaros - Jakimovičs, Antons (Latvijas Universitāte, 2008)
Bakalaura darbs veltīts nepāru-nepāru kodola 188Re struktūras interpretācijai rotatora plus divu kvazidaļiņu modeļa ietvaros. Darbā dots šī modeļa apraksts kā nepāru tā arī nepāru-nepāru kodola gadījumā. Izmantojot eksperimentāli zināmos datus par 188Re negatīvās pārības līmeņiem tika veikti šīs pārības 6 rotācijas joslu sajaukšanās aprēķini minētā modeļa ietvaros izmantojot efektīvo matricu elementu metodi. Dots iegūto Koriolisa mijiedarbības (RPC) matricu elementu salīdzinājums ar to Nilssona vērtībām.

Bachelor work is dedicated to describe odd-odd nucleons 188Re structure within the framework of rotor plus two quasiparticles. Work contains decryption of model in case of odd and odd-odd nucleons. By using known 188Re experimental data for negative parity levels, within the mentioned work was performed calculations of 6 band interactions, by using effective matrix elements method. At the end is given Coriolis interaction (RPC) matrix elements comparison with Nilsson values.
Structure of Odd – Odd Nucleons 188Re in the framework of the Rotor plus two – quasiparticles model
Keywords: Fizika