Graudu robežas tīkla caurlaidība NaCl polikristālos - Žguns, Pjotrs (Latvijas Universitāte, 2011)
Saslapināto NaCl robežu caurlaidība tika pētīta hēlija sūces testā, kā arī saslapināto graudu robežu vidējais biezums tika novērtēts ar izmērītās elektriskās pretestības palīdzību. Iegūtie dati ir salīdzināti ar literatūras datiem un mērījumiem.

The permeability of wetted NaCl polycrystals was studied in helium leak test, as well as average thickness of wetted grain boundaries was estimated from measured electrical resistance. Obtained data is compared with literature references.
Permeability of the grain boundaries network in NaCl polycrystals
Keywords: Ķīmija