Kultūras pieminekļu tiesiskā aizsardzība - Dudareva, Marija (Latvijas Universitāte, 2020)
Kultūras pieminekļu tiesiskā aizsardzība

Legal protection of cultural monuments
Legal protection of cultural monuments.
Keywords: Juridiskā zinātne; kultūras mantojums; kultūrvēsturiskais mantojums; materiālais kultūras mantojums; kultūras vērtība; kultūras piemineklis