Individuālo aizsardzības līdzekļu uzskaites sistēma - Vītola, Irēna (Latvijas Universitāte, 2019)
Individuālo aizsardzības līdzekļu uzskaites sistēmas tīmekļa lietojumprogramma. Problēmas būtība – kā organizēt individuālo aizsarglīdzekļu (turpmāk tekstā – IAL) pasūtīšanu, izsniegšanu, uzskaiti un pārvaldību uzņēmumiem, kuri izsniedz darbiniekiem individuālos aizsardzības līdzekļus. Darba mērķis – izstrādāt mūsdienu tendencēm atbilstošu tīmekļa lietojumprogrammu, kas uzņēmumiem nodrošina caurskatāmāku un pieejamāku IAL līdzekļu uzskaiti un pārvaldību. Darba uzdevumi: 1.aprakstīt nepieciešamās funkcijas, kas nodrošinātu IAL uzskaites sistēmas darbību; 2.izstrādāt datu bāzes projektējumu un izveidot datu bāzi atbilstoši aprakstītajām funkcijām; 3.izveidot sistēmas saskarni, atbilstoši katra lietotāja veidu vajadzībām; 4.izstrādāt tīmekļa lietojumprogrammu, balstoties uz iepriekš izstrādātajam funkcijām, datu bāzes projektējumu, nepieciešamajām saskarnēm; 5.veikt izstrādātās sistēmas testēšanu.

PERSONAL PROTECTIVE EQUIPMENT TRACKING SYSTEM Personal protective equipment tracking system web application. The essence of the problem is how to arrange the ordering, issuance, tracking and management of personal protective equipment (hereinafter referred to as PPE) for companies that provide personal protective equipment to employees. The aim of the work is to develop a web-based application of modern trends, which provides for company with a more transparent and accessible accounting and management of PPE. Tasks: 1.Describe the necessary functions to ensure the functioning of the PPE inventory system. 2.Develop a database design and create a database in accordance with the described functions. 3.Create a system interface, according to the needs of each user group. 4.Develop a web application based on predefined functions, database design, and necessary interfaces. 5.Perform the testing of the developed system.
Personal protective equipment tracking system
Keywords: Datorzinātne; Individuālie aizsardzības līdzekļi; uzskaite; katalogs; atskaite; noliktava