Mājas darbu kā mācību organizācijas formas modernizācijas didaktiskā analīze - Korņejeva, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2008)
Maģistra darba mērķis ir izanalizēt matemātikas zināšanu līmeni, izprast problemātiskos posmus mācīšanas un mācīšanās jautājumā, kā arī izprast mācību formas modernizācijas nepieciešamību, izmantojot IT resursus. Darba gaitā apkopotie fakti par izglītības līmeni apliecina to, ka, lai uzlabotu zināšanu kvalitāti un attīstību, ir nepieciešams veikt daudzas pārmaiņas, viena, no kurām ir matemātikas mājas darbu izpilde un pārbaude ar specializētas datorprogrammas palīdzību.

Graduation work of master studies purpose is to analyze level of mathematics knowledge, realize necessity of modernization scholastic form utilizing IT resources. Summarize all facts about education level and developmental dynamics, we can see, that it is prerequisite to make changes in teaching and learning forms. One of the new forms of modernization of education process in the area of homework may be the mathematics homework performance and check-up with dedicated computer program.
Didactic analysis of modernization of educational process in the area of homework
Keywords: Matemātika