Restorānu galdiņu rezervēšanas sistēmas izstrāde, izmantojot mobilo lietotni - Kicenko, Kirils (Latvijas Universitāte, 2023)
Darbā aprakstīts sistēmas izstrādes process galdiņu rezervācijai restorānos Sistēma “Galdiņu rezervācija” piedāvā jaunu risinājumu restorānu meklēšanai un galdu rezervēšanai. Sistēma nākotnē ļaus mēklēt atlasītās virtuves restorānus tuvumā, novērot brīvo galdu skaitu un izvietojumu, viena no priekšrocībām - var izvēlēties ēdienu un veikt iepriekšēju pasūtījumu. Sistēmas mērķis ir apvienot restorānus vienā lietotnē, sniedzot ērto un drošu pieeju lietotājiem izvēlēties un rezervēt sev patīkamo galdiņu. Galvenā lietotnes priekšrocība ir drošība izsludinātā ārkārtējas situācijas laikā. Lietotne tika izstrādāta ar Flutter ietvari, kas ļauj kompilēt to gan uz iOS, gan uz Android platformām, kā datubāze tika izmantots Firebase serviss.

Developing a restaurant table booking system via mobile application. The work describes the process of developing a system for booking tables in restaurants. Table booking system offers a new solution for finding restaurants and booking tables. The system will allow you to mute selected kitchen restaurants nearby in the future, observe the number and placement of free tables, one advantage - you can choose your food and preorder. The system aims to bring restaurants together in a single app, giving users the easy and secure access to choose and book their pleasant Galdina. The main advantage of the app is security during a declared emergency. The app was developed with Flutter cases that allow it to be compiled on both iOS and Android platforms, as the database used Firebase service
Developing a restaurant table booking system via mobile application
Keywords: Datorzinātne; Restorāns; Galdiņu rezervācija; Ēdienkarte; iOS; Flutter