Produktu izvietojums uzņēmumā SIA "Skai Baltija". - Andrijonoka, Linda (Latvijas Universitāte, 2020)
Pieaugošās konkurences apstākļos mazumtirdzniecības nozarē, uzņēmumam aizvien lielāka uzmanība jāpievērš tam, lai piesaistītu pircēju interesi. Produktu izvietošana ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā veicināt klientu piesaisti tirdzniecības vietā. Bakalaura darba ”Produktu izvietojums uzņēmumā SIA “Skai Baltija” mērķis ir, balstoties uz teorētiskajām atziņām, speciālistu interviju un “Sky” klientu fokusa grupas diskusijas iegūtajiem rezultātiem, novērtēt produktu izvietojumu “Sky” lielveikalos, noteikt nepilnības un sniegt priekšlikumus produktu izvietošanas uzlabošanai. Darba kopējais apjoms ir 79 lapas, neieskaitot pielikumus. Darbā iekļauti 17 attēli un 10 pielikumi, 37 literatūras avoti.

With increasing competition in the retail industry, retailers have been paying more attention to draw customers’ interest. Product placement in the retail store is one of the most effective instruments to attract customers. Based on the results of theoretical analysis, experts' interviews and “Sky” target audience’s discussion, the objective of bachelor thesis "Product Placement in the Company SIA " Skai Baltija". is to evaluate product placement in the “Sky” supermarkets, identify shortcomings and propose enhanced product placement solutions. The thesis consists of 79 pages, excluding appendices. Thesis includes 17 pictures and 10 appendices, 37 references.
Product placement in theCompany SIA "Skai Baltija".
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; Produktu izvietošana; merčendaizings; mazumtirdzniecība; tirdzniecības zāles plānojums; produktu izvietošana tirdzniecības iekārtās