Video spēle - "Apvītā meža gaisma" - Buls, Jānis (Latvijas Universitāte, 2022)
Kvalifikācijas darbā ir aprakstīta 2D “Rogue-like” spēle. Spēle piedāvā spēlētājam spēles gaitā uzbūvēt savu kāršu kavu, ar kurām tas cīnīsies ar monstriem. Spēlei, attīstoties laika gaitā, spēlētājam ir jaizmanto kāršu dažādie efekti, lai tas radītu savu stratēģiju, kā tikt galā ar monstriem, un progresētu. Spēles gala mērķis ir uzveikt visus monstrus. Spēle ir izstrādāta, izmantojot C# valodu Unity dzinulī.

The qualification work documents a 2D "Rogue-like" game. The game offers the player to build their own card deck which they'll use to fight monsters. As the game progresses the player has to use the cards special effects to craft a strategy that would allow them to progress. The games goal is to defeat all the monsters. The game has been created using C# programming language inside the Unity game engine.
Video game - "Shrouded wood light"
Keywords: Datorzinātne; C#; Unity; spēle; video spēle; Game