SIA "Montāžnieks D" finanšu situācijas izvērtējums un attīstības perspektīvas - Buliņa, Dārta (Latvijas Universitāte, 2013)
Diplomdarba tēma ir SIA „Montāžnieks D” finanšu situācijas izvērtējums un attīstības perspektīvas. Diplomdarba mērķis ir veikt SIA „Montāžnieks D” finansiālā stāvokļa analīzi, novērtēt uzņēmuma finansu stabilitāti, un izstrādāt priekšlikumus turpmākai uzņēmuma finansiālā stāvokļa uzlabošanai. Balstoties uz teorētisko pamatojumu, analizēta SIA „Montāžnieks D” finansiālā darbība no 2009. līdz 2011. gadam. Diplomdarbs sastāv no 4 nodaļām. Diplomdarba nobeigumā tiek izdarīti secinājumi un sniegti priekšlikumi. Diplomdarba apjoms ir 72 lappuses un 8 pielikumi, tajā ietvertas 14 tabulas, 9 attēli un 26 formulas. Atslēgvārdi: finanšu analīze, likviditāte, maksātspēja, rentabilitāte.

The theme of the diploma work is the assessment of financial situation and perspectives of development of enterprise Ltd. „Montaznieks D”. The aim of the diploma work is perform financial analysis, estimate financial stability and develops proposals for improving the financial situation. The financial operation of enterpries Ltd. “Montaznieks D” from 2009 to 2011 has been analysed based on the theoretical background. The diploma work consists of 4 chapters. In the end of the diploma work are formulated conclusions and proposals. The diploma work consists of 72 pages and 8 annexes, it includes 14 tables, 9 figures and 26 formulas. Keywords: financial analysis, liquidity, solvency, profitability.
The assessment of financial situation and perspectives of development of enterprise Ltd "Montaznieks D"
Keywords: Ekonomika