Metodiskais materiāls nenoteiktā integrāļa praktiskai aprēķināšanai - Bērziņa, Inese (Latvijas Universitāte, 2007)
Bakalaura darba mērķis ir izstrādāt metodisku materiālu, ko studenti varētu izmantot nenoteiktā integrāļa praktiskai atrisināšanai. 1. nodaļā izskaidrotas galvenās integrēšanas metodes, katrai no tām ir doti piemēri. Apakšnodaļās doti paškontroles uzdevumi par katru konkrēto metodi studentu treniņam. Nodaļas beigās jauktā kārtībā doti uzdevumi patstāvīgajam darbam, kurus risinot studentiem pašiem jāizdomā, kādu integrēšanas metodi pielietot. 2. nodaļā doti visu paškontroles un patstāvīgā darba uzdevumu atrisinājumi, lai studenti varētu salīdzināt rezultātus un iepazīties ar to uzdevumu atrisinājumiem, kurus pašiem nav izdevies atrisināt.

The aim of diploma the paper is to create a teaching aid for calculation of indefinite integral for students. In chapter 1, main methods of integration of indefinite integrals are given. In subchapters test problems for each of the methods are examined. At the end of Chapter 1, problems are given in mixed order for individual work. To solve these problems, students have to decide which method of integration they have to apply. In chapter 2 the solutions to all test problems and all individual work problems are given, so that the students have a possibility to compare their solution and to acquaint themselves with the solutions of the problems that they could not solve.
Teaching Aid for Calculation of Indefinite Integral
Keywords: Matemātika