Botāniķis-pedagogs – dārzkopis Voldemārs Langenfelds - Jamonte, Daiga (LU Muzejs, 2023)
Latviešu botāniķa, ābeļu ģints (Malus Mil.) pētnieka profesora Voldemāra Langenfelda (1923–2007) biogrāfija.

Biography of the Latvian botanist, researcher of the apple genus (Malus Mil.) professor Voldemars Langenfelds (1923–2007).
Botanist-pedagogue - horticulturist Voldemārs Langenfelds
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects; biogrāfija; Malus Mil.; ābeles; dārkopība; Latvijas Universitāte; Bulduru dārzkopības tehnikums