Sprediķi no J. Lautenbacha - Lautenbahs-Jūsmiņš, Jēkabs (My University, 1902)
Saturs: Sprediķis no J. Lautenbaha uz 1. Ziemsvētkiem 1901. Sprediķis no J. Lautenbaha uz Jaungada dienu 1902.
Manuskripts rokrakstā.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::Religion/Theology; Sprediķi; Luterāņu baznīca - sprediķi; Kristiešu sprediķi; Homīlijas; Ziemassvētku sprediķi; Jaunā gada sprediķi; Predigten; Sermons; Rokrakstu kolekcija