Personāla laika uzskaites sistēmas izveide - Sūniņš-Biedris, Kalvis (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba ietvaros tika izveidota personāla laika uzskaites sistēma, ar kuras palīdzību var pārvaldīt informāciju par darbiniekiem, tabelēm un to ierakstiem, grafikiem un notikumiem tajos. Šajā sistēmā piekļuve ir paredzēta darbiniekiem, kuriem ir izveidots konts. Tiešajiem vadītājiem ir iespējams izveidot, labot, apstiprināt, noraidīt un dzēst viņu padoto darbinieku grafikus, tabeles un notikumus. Sistēma sastāv no 2 daļām – lietotāju puses, ar kuru darbojas lietotājs, un servera puses, kas veic datu apstrādi. Sistēmai ir 3 moduļi – darbinieku, grafiku un tabeļu. Sistēmas izstrādē tiek izmantota Java programmēšanas valoda ar Spring Boot ietvaru, H2 Database Engine, vuex un vue.js ietvars.

Within the qualification work, a timesheet management system was created, which can be managed information about employees, timesheets, and schedules. In this system, access available is for employees with an account. Direct managers can create, edit, approve reject and delete schedules, timesheets and events for their subordinates. The system consists of 2 parts – front-end with which the user operates, and the back-end that processes the data. The system has 3 modules – employee, schedule, and timesheets. Java programming language with Spring Boot framework, H2 Database Engine, vuex and vue.js are used in this system development.
Timesheet management system development
Keywords: Datorzinātne; Java; Spring Boot; API; laika uzskaite; vue.js