SIA “Ervi I” mārketinga kompleksa analīze un pilnveides iespējas - Bože, Beāte (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darba temats ir SIA “Ervi I” mārketinga kompleksa analīze un pilnveides iespējas. Kvalifikācijas darba mērķis: pamatojoties uz teorijas atziņām par mārketinga kompleksu, izpētīt SIA “Ervi I” mārketinga kompleksa četrus elementus – produktu, cenu, vietu un virzīšanu tirgū, kā arī sniegt secinājumus un priekšlikumus mārketinga kompleksa pilnveidošanai. Kvalifikācijas darbs sastāv no četrām nodaļām: 1.“Mārketinga teorētiskie aspekti”, tiek apskatīti un analizēti mārketinga teorija. 2.“SIA “Ervi I” mārketinga vides analīze”, tiek analizēta saimnieciskā darbība un vide uzņēmumā SIA “Ervi I” . 3.“Uzņēmuma SIA “Ervi I” mārketinga kompleksa raksturojums”, tiek analizēts uzņēmuma SIA “Ervi I” mārketinga komplekss. 4.“SIA “Ervi I” mārketinga kompleksa pilnveides iespēju izvērtēšana” tiek analizēti aptaujas rezultāti un izklāstītas mārketinga kompleksa pilnveides iespējas. Darba nobeigumā tiek uzskaitīti secinājumi un apkopoti priekšlikumi mārketinga kompleksa pilnveidošanai uzņēmumā SIA “Ervi I”. Darbs sastāv no 59 lpp., 4 nodaļām un 15 apakšnodaļām, kurās ietvertas 4 tabulas, 27 attēli. Kvalifikācijas darbam ir 37 izmantoti avoti un 2 pielikumi.

The subject of the qualification paper is LLC “Ervi I” marketing mix analysis and improvement opportunities. The aim of the qualification paper is to analyze the four elements of the marketing mix of LLC “Ervi I” – product, price, promotion and place. And after that to make conclusions and suggestions for improving the marketing mix. The qualification paper is structured as follows: 1.”Theoretical aspects of marketing”, the literature review and analysis of marketing theory. 2.”Analysis of marketing environment in LLC “Ervi I””, analysis of the company’s marketing environment. 3.”Description of the marketing mix of LLC “Ervi I””, analysis of the company’s marketing mix. 4.”Chances for improvement of SIA “Ervi I” marketing mix”, author describes the results of the survey and ways to improve company’s marketing mix. At the end of the qualification paper author lists the conclusions and summarizes the proposals for improvement of marketing mix in LLC “Ervi I” The qualification paper consists of: 59 pages, 4 sections, 15 subsections with 4 tables, 27 pictures. There are 37 references and 2 attachments.
LLC “Ervi I” marketing mix analysis and improvement opportunities
Keywords: Uzņēmējdarbības vadība; Mārketinga komplekss; Pakalpojums; Produkts; Cena; Vieta