Skolēnu mācīšanās prasmju pilnveide matemātikā 11. klases tematā "Trigonometriskie vienādojumi un nevienādības" - Vovere, Signe (Latvijas Universitāte, 2017)
Šī darba temats ir skolēnu mācīšanās prasmju pilnveide matemātikā 11. klases tematā „Trigonometriskie vienādojumi un nevienādības”. Darbā tiek piedāvāti matemātikas mācību stundu fragmenti 11. klasei tematā „Trigonometriskie vienādojumi un nevienādības”, kuru sasniedzamie rezultāti ir balstīti uz skolēnu mācīšanās prasmju pilnveidošanu. Darbā tiek izmantotas tādas pētnieciskas metodes kā literatūras izpēte, mācību stundu aprobēšana un analizēšana. Atslēgvārdi: prasme, aprobācija, metodiskie ieteikumi.

The topic of this paper is Perfection of students' learning skills while teaching topic "Trigonometric equations and inequalities" in 11th grade. There are given examples of lesson plans while teaching topic “Trigonometric equations and inequalities” in 11th grade including perfection of student’s learning skills. Keywords: skills, approbation, methodological recommendations.
Perfection of students' learning skills while teaching topic "Trigonometric equations and inequalities" in 11th grade
Keywords: Pedagoģija