Latvijas Valsts Universitātes profesionālās studentu prganizācijas kora "Dziemuvara" latviešu dziesmu vakara programma 1941. gads - LVU profesionālās studentu organizācijas koris "Dziesmuvara" (Valsts papīru 4.spiestuve Rīgā, Blaumaņu ielā 10, 1941)
LVU profesionālās studentu organizācijas kora "Dziesmuvara" latviešu dziesmu vakara programma, uzstājoties Latvijas Valsts Universitātes Lielajā aula 1941. gada 3. martā.
Program of the Latvian Song Evening by the Choir "Dziesmuvara" of the Professional Student Organization of the University of Latvia, performed at the Great Hall of the University of Latvia on March 3, 1941.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::Technology and culture; LU Muzejs; LU vēsture; LU Kori; Latvijas Universitātes jauktais koris "Dziesmuvara"; Latvijas Valsts Universitātes profesionālās studentu organizācijas koris "Dziesmuvara"; Ādolfs Ābele; LU Lielā aula