Matricveida matemātiskie modeļi - Cielēna, Zanda (Latvijas Universitāte, 2012)
Maģistra darbā ir aprakstīta teorija par matricām un to lietojumiem ekonomikā un materiālu mehānikā. Darbā akcents ir likts uz lineārām vienādojumu sistēmām un to saistību ar matricu teorijas jautājumiem.

This master thesis describes the theory of matrices and their applications to economics and mechanics of materials. The work is focused on the linear equation systems and their relationship to the matrix theory questions.
Matrix as mathematical model
Keywords: Matemātika