Biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” projekta "Manas 100 brīvprātīgā darba stundas Latvijai” iOS lietotnes izstrāde - Niklase, Līga (Latvijas Universitāte, 2019)
Kvalifikācijas darbā aprakstīta biedrības “Latvijas Sarkanais Krusts” projekta “Manas 100 brīvprātīgā darba stundas Latvijai” iOS lietotnes izstrādes dokumentācija. Lietotnes mērķis ir dot iespēju lietotājiem reģistrēt un pēc kritērijiem atlasīt un apskatīt paveiktos brīvprātīgos darbus.

The qualification paper contains the “Latvian Red Cross” project’s “My 100 volunteer work hours for Latvia” iOS application’s development documentation. The purpose of the application is to enable users to submit, select and view volunteer work posts.
The development of an iOS application for the “Latvian Red Cross” organisation’s project “My 100 volunteer work hours for Latvia”
Keywords: Datorzinātne; Swift; iOS; brīvprātīgais darbs; Latvijas Sarkanais Krusts