”SOHO” maršrutētāju pielietojums lokālajos tīklos un ar to saistītās problēmas - Inkins, Artjoms (Latvijas Universitāte, 2013)
Darba mērķis ir izpētīt SOHO maršrutētāju darbību tīklos, atrast to negatīvās vietas un ievainojamības. Autors veic pētījumus, kurās atklāj SOHO maršrutētāju problēmas un nepareizu darbību, kas nav pielīdzināma gan globāliem standartiem, gan protokoliem, un var ietēkmet citas aparatūras darbību. Darbā tiek arī apkopotas visas atrastās problēmas, kā arī to iespējamie labošanas risinājumi.

The main goal of the paper is to analyze the problems and find the weaknesses, which are related to SOHO routers when used in local area networks. Author researches how the SOHO routers work in LAN, attempting to find problems and vulnerabilities, which aren`t comparable using global standarts and protocols, and can affect other equipment. All problems and available solutions are combined in this paper.
Usage of SOHO Routers in local networks and problems with them
Keywords: Datorzinātne