Marijas Montesori metodes sajūtu materiāla izmantošana trīs līdz četru gadu veciem bērniem - Prokopjevs, Romans (Latvijas Universitāte, 2018)
Tēma: Marijas Montesori metodes sajūtu materiāla izmantošana trīs līdz četru gadu veciem bērniem. Kvalifikācijas darba autors:Romans Prokopjevs Kvalifikācijas darba vadītāja: doc.,Dr. paed., I. Šūmane Kvalifikācijas darba apjoms: 54 lpp.,17 attēli, 2 pielikumi, 7 izmantoti literatūras avoti Darba pirmajā daļā analizēta Marijas Montesori metodes vispārīgs raksturojums un sajūtu materiāla raksturojums. Otrajā daļā analizēts Marijas Montesori sajūtu materiāla izmantošana sajūtu attīstībai trīs līdz četrus gadu veciem bērniem. Trešā daļa: Empīriskais petījums par M.Montesori sajūtu materiāla un metodes izmantošanu trīs līdz četru gadu veciem bērnu sajūtu sekmēšanā Atslēgas vārdi: M. Montesori pedagoģiskie metode, sajūtas, vecums 3-4 gadi.

Theme: Use of Marie Montesori method for three to four year old children. Author of the qualification work: Romans Prokopjevs Head of qualification work: doc., dr. paed., I. Šūmane The size of qualification work: 56 pages, 17 pictures, 2 annex, 7 sources of literature used The first part of the work: analyzes the general characteristics and sensory material of the Marie-Montesori method The second part: analyzes the use of Marie Montesori material for the development of senses for children between three and four years of age. Part Three :Empirical research about M.Montesori’s use of sense material and methods for children between three and four years of age to promote their sense. Keywords: M. Montesori pedagogical method, senses, age 3-4.
Use of Marie Montesori method for three to four year old children
Keywords: Pedagoģija; M. Montesori pedagoģiskie metode; sajūtas; vecums 3-4 gadi; senses; age 3-4