Polises cenas aprēķināšanas lietotnes optimizācija - Urtāns, Valts (Latvijas Universitāte, 2019)
Šajā dokumentā ir aprakstīts kvalifikācijas darbs “Polises cenas aprēķināšanas lietotnes optimizācija”, kas iekļauj sevī tādus dokumentus kā programmatūras prasību specifikācija, programmatūras projektējuma apraksts un testēšanas dokumentācija. Darba ietvaros ti ka veikta polišu cenas aprēķināšanas lietotnes optimizācija tiešsaites apdrošināšanas platformai Bamboo. Šīs optimizācijas mērķis ir pāatrināt apdrošināšanas polišu cenas aprēķināšanas lietotnē notiekošos procesus. Lai sasniegtu mērķi, tika identificēti iespējamie lietotnes uzlabojumi, izstrādāts jauns kalkulācijas modelis un formulu parsētājs.

The present paper describes qualification work “Policy price calculation application’s optimization” which includes documents such as software requirements specification, software design description and test documentation. In the scope of qualification work policy price’s calculation’s application was optimized to an online insurance platform Bamboo. The goal of this optimization is to improve the speed of processes in insurance policy price’s calculation. To achieve the goal, possible improvements for application were identified and new calculation model and formula parser was implemented.
Policy price calculation application's optimization
Keywords: Datorzinātne; ASP.NET; C#; spējā izstrāde; XML; Antlr4