Tīmekļa lietotne darba kolēģu iepazīšanai - Kļaviņš, Mairis (Latvijas Universitāte, 2017)
Kvalifikācijas darbā izstrādātā informācijas sistēma “Know your colleague” ir tiešsaistes darba kolēģu iepazīšanai paredzēta lietotne. Tās mērķis ir ļaut uzņēmumu darbiniekiem pastāstīt par sevi, atbildot uz jautājumiem un iepazīt savus kolēģus viktorīnas formā. Sistēmas administrators var pievienot un rediģēt uzņēmumus, un katram uzņēmumam piešķirt vienu vai vairākus administratorus. To uzdevums ir pārvaldīt uzņēmuma jautājumus un atbilžu variantus. Autentifikācija sistēmā notiek, izmantojot Google kontu un darbinieku piesaiste uzņēmumam ir veidota pēc e-pasta adreses domēna. Projekts izstrādāts pēc spējās izstrādes metodoloģijas. Programmatūra veidota, izmantojot ASP.NET WebAPI un ASP.NET MVC atvērtā pirmkoda ietvarus un C# programmēšanas valodu, kā arī Microsoft SQL datubāžu pārvaldības sistēmu.

Information system developed in qualification work “Know your colleague” is online application designed for getting to know work colleagues. Its purpose is to allow employees to reveal something about himself by answering questions and get to know his colleagues in a quiz form. System administrator can add and edit companies and add one or more company administrators. Their task is to manage company questions and choices. System authentication is managed through Google accounts and employees are connected to their companies by their e-mail address domain. Project is developed using agile methodology. Application is developed by using ASP.NET WebAPI and ASP.NET MVC open source frameworks, and C# programming language, as well as Microsoft SQL Server relational database management system.
Web application for getting to know your work collegues.
Keywords: Datorzinātne; kolēģu iepazīšana; tīmekļa lietotne; spējā izstrāde; ASP.NET; WebAPI