Mūsu galvas pilsēta: jaunais vadonis pa Rīgu ar vēsturiskām vietām, aprakstiem un skatiem 1930.-1931. = Unsere Haupstadt: neuer Führer durch Riga, deren historische Sehenswürdigkeiten mit Beschreibungen und Ansichten - (:unkn) unknown (Latvijas Kultūras veicināšanas biedrība, 1930)
Saturā arī: Medicīnas un juridiskās nodaļas ar pilnu medicīniskā un juridiskā personāla sarakstiem. Firmu branžu reģistris . Nepieciešama rokas un adrešu grāmata ikvienam pilsonim, tūristam, tirgotājam, ārstam, advokātam, iestādēm un firmām = Medicinische-juristische Abteilungen mit Personalverzeichniss. Verzeichniss der Firmen lt. Berufszveige. Unentbehrliches Handadressbuch für die Turisten, Kaufleute, Ärzte, Juristen etc.
Unsere Haupstadt: neuer Führer durch Riga, deren historische Sehenswürdigkeiten mit Beschreibungen und Ansichten
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects; Rīga (Latvija) - vēsture; Rīgas vēsture; Rīga (Latvija) - ceļveži; Riga (Latvia) - history; Riga (Latvia) - guidebooks; Rīga (Lettland) - Geschichte; Riga (Latvia) - Reiseführers