Datu bāzes struktūras un datu tranformācija no relāciju datu bāzes uz NoSQL datu bāzi - Jērāne, Austra (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbā „Datu bāzes struktūras un datu tranformācija no relāciju datu bāzes uz NoSQL datu bāzi” ir apkopota informācija par relāciju datu bāzu un NoSQL datu bāzu īpašībām un uz šī pētījuma pamata ir veikta dokumentu vadības sistēmas datu bāzes daļas tranformācija uz NoSQL datu bāzi.

Balchelor paper „Transformation of database structure and data from relational database to NoSQL database” contains information about relational database and NoSQL database properties and also this paper contains description about part or relational data base transformation into NoSQL database.
Transformation of database structure and data from relational database to NoSQL database
Keywords: Datorzinātne