Latviešu studentu korporācijas Latvia 1933. gada I semestrī uzņemtie locekļi - Latviešu studentu korporācija Latvia (My University, 1933)
Uz fotogrāfijām redzami 1933. gada I semestrī uzņemtie latviešu studentu korporācijas Latvia locekļi pilnitesīgā statusā (1933. gada I semestra coetus): tautietis Arvīds Vīksna (1. pēc kārtas, skatoties no kreisās puses); tautietis Artūrs Dūmiņš (2. pēc kārtas, skatoties no kreisās puses); tautietis Nikolajs Kaziņš (3. pēc kārtas skatoties no kreisās puses).
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Latviešu studentu korporācija "Latvia"; Latvia; Studenti; Akadēmiskā mūža organizācija