Apdrošināšanas līgumu pārvaldības sistēma "PolisPro" - Miķelsons, Krišs (Latvijas Universitāte, 2011)
Kvalifikācijas darba mērķis ir aprakstīt apdrošināšanas līgumu sistēmu, kura ir izstrādāta prakses laikā. Izstrādātā sistēma „PolisPro” tiks lietota Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojā. Šajā darbā ir aprakstīti sistēmas galvenie uzdevumi, kas ir obligātās civiltiesiskās transportlīdzekļu apdrošināšanas līgumu pārvalde, ārvalstu apdrošināšanas pārstāvju pārvalde un 32 dažādu klasifikatoru pārvalde. Sistēma ir izstrādāta, izmantojot trīs līmeņu arhitektūru tā, lai sistēmas datu apmaiņa būtu droša un lai uz klienta darbstacijas būtu pēc iespējams viegli un ātri atjaunot programmatūru.

Goal of this paper is to describe the insurance contract system which has been developed during internship. Developed system "PolisPro" will be used by the Motor Insurers’ Bureau of Latvia. This work describes the main tasks of the system, which are insurance contract administration, foreign insurance representatives administration and 32 classifiers administration. The system is designed as three-tier architecture, in a way that the systems data exchange is secure and that the client workstations software can be as easily and quickly updated.
Insurance contract management system "PolisPro"
Keywords: Datorzinātne