Uzņēmumu "Samsung Electronics Baltics" un "Huawei Technologies Latvia" komunikācija sociālajos medijos Instagram un Facebook 2021. gadā - Rače, Torija (Latvijas Universitāte, 2022)
Bakalaura darba “Uzņēmumu "Samsung Electronics Baltics" un "Huawei Technologies Latvia" komunikācija sociālajos medijos Instagram un Facebook 2021. gadā” mērķis ir noskaidrot, kāda ir uzņēmumu “Samsung Electronics Baltics” un “Huawei Technologies Latvia” komunikācija 2021. gadā un salīdzināt to, noskaidrojot, kādi komunikācijas paņēmieni un satura veidi bijuši visveiksmīgākie. Darba teorētisko daļu veido teorija par mārketingu, influenceriem un sociālajiem medijiem. Bakalaura darbu veido trīs galvenās daļas: teorētiskā, metodoloģiskā un empīriskā daļa. Bakalaura darbā pielietotās pētnieciskās metodes ir kvantitatīvā kontentanalīze, daļēji strukturētā intervija un interneta aptauja. Atslēgas vārdi: sociālie mediji, uzņēmumu komunikācija, Instagram, Facebook

The aim of the bachelor's thesis “Communication of "Samsung Electronics Baltics" and "Huawei Technologies Latvia" on social media Instagram and Facebook in 2021” is to find out what is the communication of “Samsung Electronics Baltics” and “Huawei Technologies Latvia” in 2021 and to compare it by finding out what methods of communication and types of content have been most successful. The theoretical part of the work consists of theory of marketing, influencers and social media. The bachelor's thesis consists of three main parts: theoretical, methodological and empirical. The research methods used in the bachelor's thesis are quantitative content analysis, semi-structured interview and internet survey. Keywords: social media, corporate communication, Instagram, Facebook
Communication of "Samsung Electronics Baltics" and "Huawei Technologies Latvia" on social media Instagram and Facebook in 2021
Keywords: Komunikācijas zinātne; sociālie mediji; uzņēmumu komunikācija; Instagram; Facebook