1992. gada I semestra Latvijas Prezidiju konventa sēdes 25. protokols - Zvirbulis, Harijs (Latvijas Prezidiju Konvents, 1992)
Latvijā atjaunotā Prezidiju konventa 1992. gada I semestra sēdes 25. protokols, kurā aprakstīta studentu korporāciju darbības atjaunošana Trešās atmodas laikā, latviešu studentu korporācijas Fraternitas Lettica uzņemšanās vadīt Latvijas Prezidiju konventu un tās uzdevumi 1992. gada I semestra ceturksnī.

25th protocol of the 1992 1st semester session of the Presidium Convent reconstituted in Latvia, describing the renewal of student fraternities during the restoration of the Latvia's independence from the USSR, the Latvian student fraternity Fraternitas Lettica assuming the leadership of the Latvian Presidium Convent and its tasks during the quarter of the 1992 1st semester.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION::History and philosophy subjects::History subjects::History; Latvijas Prezidiju Konvents; Studentu akadēmiskās mūža organizācijas; Studentu korporācijas -- Latvijas Universitāte; Latvijas valsts neatkarības atjaunošana; Latviešu studentu korporācija "Fraternitas Lettica"; Studenti; Presidium Convent of Latvia; Student academical lifetime organisations; Student fraternities; Restoration of the Latvian independence; The University of Latvia