SugarCRM - Pasūtījumu modulis - Innuss, Kristaps (Latvijas Universitāte, 2015)
Pasūtījumu modulis ir jauna SugarCRM komponente, kura ir realizēta SugarCRM sistēmā. Tās galvenais uzdevums ir nodrošināt iespēju lietotājam izveidot pasūtījumus SugarCRM sistēmā. Lietotājam ir ļauts izveidot jaunus pasūtījumus no sistēmā jau esošā Piedāvājumu moduļa vai izveidot tos kā nesaistītus pasūtījumus, izveidojot jaunus produktus vai tos izvēloties no esoša kataloga. Projekts realizēts pēc spējās (Agile) izstrādes metodoloģijas. Programmatūras izstrādes procesā izmantots SugarCRM API, programmēšanas valodas – PHP, Javascript, HTML/CSS un atsevišķas šo valodu bibliotēkas, un MySQL datu bāžu pārvaldības sistēma.

Orders module is a new SugarCRM component, which is developed inside SugarCRM system. Its main task is to enable user to make orders inside the SugarCRM system. User can create order from existing Quotes module or create unlinked order. Orders module enables user to create new products for the order or add them form the product catalog. The project was carried out following Agile development methodology. Module is developed using SugarCRM API, MySQL databases, programming languages – PHP, Javascript, HTML/CSS and some of these programming language libraries.
SugarCRM - Orders module
Keywords: Datorzinātne; SugarCRM; Pasūtījumu modulis; Agile; Sugar izstrāde