Iekšējās komunikācijas uzlabošanas iespējas Tūrisma attīstības valsts aģentūrā - Mickāne, Kristīne (Latvijas Universitāte, 2016)
Bakalaura darba tēma ir „Iekšējās komunikācijas uzlabošanas iespējas Tūrisma attīstības valsts aģentūrā”. Bakalaura darba mērķis ir izvērtēt iekšējo komunikāciju Tūrisma attīstības valsts aģentūrā un sniegt ieteikumus tās uzlabošanai. Darba teorētiskajā daļā apskatīta teorija par iekšējo komunikāciju organizācijā, starppersonu komunikāciju, formālo un neformālo komunikāciju, komunikācijas tīkliem. Darba mērķa sasniegšanai izmantotās pētījumu metodes ir aptauja un daļēji strukturēta intervija. Bakalaura darba ietvaros apkopoti secinājumi un sniegti priekšlikumi iekšējās komunikācijas pilnveidošanai.

Bachelor thesis: "Internal communication possibilities at the Latvian Tourism Development Agency." Bachelor thesis aims to assess internal communication Latvian Tourism Development Agency and make recommendations for its improvement. The theoretical part covers the use of theory of internal communication in the organization, interpersonal communication, both formal and informal communication, communication networks. To achieve the objective methods used in the study I performed a multiple surveys and semi-structured interviews. Bachelor thesis includes the summarized conclusions and proposals for improvement of internal communication.
Enhancement possibilities of internal communication at Latvia's Tourism development agency
Keywords: Vadībzinātne; iekšējā komunikācija; Tūrisma attīstības valsts aģentūra; anketēšana; daļēji strukturēta intevija