Mini spēļu tīmekļa vietne - Rūdule, Justīne (Latvijas Universitāte, 2025)
Kvalifikācijas darbs ”Mini spēļu tīmekļa vietne” tiek izstrādāts, lai apvienotu dažādas populāras spēles vienuviet. Spēles izstrādātas izmantojot JavaScript un dažās arī tā ietvaru React. Lietotājiem nav nepieciešama reģistrācija, lai tās spēlētu. Spēles var spēlēt jebkurā vēlamā brīdī, jo ir izveidotas spēlēšanai gan datoros, gan viedtālruņos, gan planšetdatoros. Vietnē ir pieejamas tādas spēles kā “Akmens, šķēres, papīrīts”, “Čūska”, “Krustiņi un nullītes” un citas.

The qualification project "Mini games website" is being developed to bring together various popular games in one place. The games are created using JavaScript, with some utilizing the React framework. Users are not required to register to play. The games can be enjoyed at any time, as they are designed for play on computers, smartphones, and tablets. The website features games such as "Rock, Paper, Scissors," "Snake," "Tic-Tac-Toe," and others.
Mini games website
Keywords: Datorzinātne; mini spēles; tiešsaistes spēles; tīmekļa spēles; JavaScript; React