Personāla vadīšanas pilnveide Lapmežciema pamatskolā - Vesele, Elīna (Latvijas Universitāte, 2013)
Bakalaura darbā autore pēta un sniedz savus priekšlikumus par personāla vadīšanas pilnveidošanu Lapmežciema pamatskolā. Izpētot skolotāju noslodzi un personāla mainību. Bakalaura darbu veido trīs daļas – teorētiskais apskats par personāla vadības pilnveidošanu, informācija par skolu un pētījums, kurā izmantota anketēšana un intervēšanas metode. Noslēgumā pēc analīzes izpētes, autore ir sniegusi savus priekšlikumus un secinājumus par personāla vadības pilnveidošanas iespējām Lapmežciema pamatskolā. Bakalaura darba apjoms ir 66 lapas, tajā ievietotas 6 tabulas un 21 attēls, pievienoti 2 pielikumi.

Bachelors paper the author explorers and presents its proposals for the improvment of peronnelmanagement Lapmezciema elementary school.By putting pressure on teacher and staff turnover. Bachelor's thesis consists of three parts - a theoretical overview of the development of human resources, information about the school and the study used survey and interview method. At the end of this paper, the author has given her conclusions and suggestions of personnel management options Lapmezciema elementary school. Bachelors workload 66 leaves, placed at 6 tables and 21 figures, added two appendices.
Personal management development in Lapmezciems primary school
Keywords: Vadībzinātne