Uzņēmuma SIA Tivo finanšu analīze un rezultātu novērtējums - Svece, Annija (Latvijas Universitāte, 2018)
Diplomdarba tēma ir “Uzņēmuma SIA TIVO finanšu analīze un rezultātu novērtējums”. Diplomdarba mērķis ir uzņēmumam SIA TIVO veikt finanšu analīzi un novērtēt rezultātus, izstrādāt secinājumus un sniegt priekšlikumus uzņēmuma darbības uzlabošanai. Lai sasniegtu mērķi, tika izvirzīti uzdevumi izpētīt teorētisko bāzi gada pārskatu sastādīšanas noteikumiem, finanšu analīzei un tās lietotājiem, kā arī novērtēt SIA TIVO darbību, finanšu rādītājus un noteikt bankrota iespējamību. Darba noslēgumā tika izstrādāti secinājumi un sniegti priekšlikumi finansiālās darbības pilnveidošanai. Autore pētījuma rezultātā nonāca pie secinājuma, ka uzņēmums ir finansiāli stabils, taču tam ir nelielas finansiālas grūtības. Atslēgas vārdi: finanšu analīze, finanšu rādītāji, SIA TIVO, rezultātu novērtējums.

The theme of the Diploma Paper is "Financial analysis and evaluation of results of SIA TIVO". The aim of the Diploma Paper is to execute financial analysis and evaluation of results for SIA TIVO, draw conclusions and make proposals for improvement of the company's operations. The tasks are to study the theoretical basis for the rules for drawing up annual reports, financial analysis and its users. To evaluate the activity of SIA TIVO, financial indicators and determine the probability of bankruptcy. At the end of the work, draw conclusions and give a proposal for improving financial performance. The author of the study concluded that the company is financially stable, but has some financial difficulties. Keywords: financial analysis, financial indicators, SIA TIVO, evaluation of results.
Financial analysis and evaluation of results company SIA Tivo
Keywords: Ekonomika; Finanšu analīze; Finanšu rādītāji; SIA TIVO; Rezultātu novērtējums