SIA Silmachy Remedies stratēģiskās vadības novērtējums. - Akmeņlauka, Egija (Latvijas Universitāte, 2025)
Problēma, kas tiek risināta šajā pētījumā, ir stratēģiskās virzības trūkums SIA Silmachy Remedies, kas ierobežo uzņēmuma spēju pilnvērtīgi attīstīt savu potenciālu, nodrošināt ilgtspējīgu izaugsmi un pieņemt efektīvus lēmumus par nākotni. Darba mērķis ir pamatojoties uz teorētiskajām nostādnēm un autores veikto empīrisko pētījumu, novērtēt SIA Silmachy Remedies būtiskākās stratēģijas nepilnības un izstrādāt priekšlikumus tās pilnveidei. Pētījuma rezultātā iegūti uz analīzi balstīti priekšlikumi uzņēmuma stratēģiskās vadības pilnveidei. Darba apjoms ir 61 lapaspuses, tas satur 6 tabulas un 16 attēlus un tam ir pievienoti 5 pielikumi. Bakalaura darbā ir izmantoti 57 literatūras un citi informācijas avoti. Atslēgvārdi: Stratēģiskā vadība, mazie un vidējie uzņēmumi, stratēģijas elementi, misija, vīzija, SVID, pozicionējums, konkurences priekšrocības.

The problem addressed in this study is the lack of strategic direction in SIA Silmachy Remedies, which limits the company's ability to fully develop its potential, ensure sustainable growth and make effective decisions about the future. The aim of the work is to assess the most significant strategic shortcomings of SIA Silmachy Remedies, based on theoretical frameworks and empirical research conducted by the author, and to develop proposals for its improvement. The study resulted in analysis-based proposals for improving the company's strategic management. The thesis consists of 61 pages, 6 tables, 16 figures and 5 annex, 57 literature and other information sources have been used in the bachelor thesis. Keywords: Strategic management, small and medium-sized enterprises, elements of strategy, mission, vision, SVID, positioning, competitive advantages.
SIA Silmachy Remedies strategic management assessment.
Keywords: Ekonomika un uzņēmējdarbība; stratēģiskā vadība; stratēģijas elementi; SVID; mazie un vidējie uzņēmumi; misija