Mazo ofisu tīklu risinājumi - Tomilovs, Jurijs (Latvijas Universitāte, 2007)
SIA "TRIALINE" ir jauna firma, kura piedāvā IT pakalpojumus. Viens no šiem pakalpojumiem ir tīkla konfigurācijas plānošana, ieviešana, uzturēšana un attīstīšana saskaņā ar klienta vajadzībām. Šajā darbā tika izstrādāta viena kopēja shēmām, kas tika uzbūvēta maziem ofisiem ar līdzīgām un populārākam vajadzībām. Galvenais mērķis bija izveidot tīkla risinājumus, kuri apmierinātu klientu vajadzības, būtu viegli administrējami un kuros tiktu izmantoti vienoti izstrādāšanas principi, kurus varētu aprakstīt zem vienas shēmas. Ar risinājumiem būtu domāts šis shēmas dažādas konfigurācijas.

SIA “TRIALINE” is young firm, which offer IT services. One of those services is network configuration planning, implementation, support and upgrading in accordance with client's wishes. There was developed one schema in this work, which was made for small offices with common and most popular demands. The main aim was to develop network solutions, which granted clients demands, would be easy administrated and had common development principles, what can be overviewed under one schema. Solution is this different this schema configuration.
Small office network solutions
Keywords: Datorzinātne